ZamanFood

ZamanFood

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ & ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ:
- Λαδόκολα
- Πανσέτες χοιρινές
- Πιπερίες Φλωρίνης
- Γραβίερα (Αμφιλοχίας the best)
- Μix μπαχαρικών για ψητά
- Αλάτι
- Ντομάτες

Λοιπόν...

- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250
- Απλώνουμε σε μία επιφάνεια το ρολό της λαδόκολας
- Παίρνουμε μία πανσέτα και μανινάρουμε καλά με το μιξ μπαχαρικών και την αλατίζουμε και από τις δύο πλευρές. Την τοποθετούμε πάνω στην αρχή της λαδόκολας και βάζουμε πάνω της μια φέτα γραβιέρα, μία φέτα ντομάτα και 2 λορίδες πιπερίας και την κάνουμε ένα πακετάκι ή πουγκί κόβοντας όσο λαδόκολα χρειαζόμαστε δένοντάς το με σπάγκο ή χοντρή κλωστή...
- Συνεχίζουμε το ίδιο για όσα πακετάκια χρειαζόμαστε και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί.
- Ψήνουμε στους 250 για 3 με 3,5 ώρες!

Μην φοβάστε δεν καίγονται με τίποτα....!

ZamanFood   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP