ZamanFood

ZamanFood

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ:
- 4 φέτες φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος (περίπου 120γρ η κάθε μια)
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 3 ντομάτες σφιχτές
- 200ml γάλα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 20γρ βούτυρο
- Αλάτι και πιπέρι

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ....

- Ανοίγουμε τις πιπεριές και αφαιρούμε τους σπόρους, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε μικρες λορίδες.
- Σε ένα μπόλ βάζουμε βραστό αλατισμένο νερό, ρίχνουμε μέσα τις πιπεριές και τις αφήνουμε για 2 λεπτά. Αφαιρούμε τις πιπεριές από το νερό σε ένα πιάτο. Αλλάζουμε το νερό του μπόλ με βραστό νερό ανάλατο και κάνουμε το ίδιο και με τις ντομάτες.
- Βγάζουμε την φλούδα και τους σπόρους από τις ντομάτες και τις κόβουμε κυβάκια.
- Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι το γάλα και τις πιπεριές και αφήνουμε να πάρουν μία βράση σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτα, μέχρι το γάλα να μείνει μισό. Προσθέτουμε και τις ντομάτες αλατοπιπερόνουμε και συνεχίζουμε να το μαγείρεμα για 10'.
- Ζεστένουμε σε ένα τηγάνι το λάδι μαζί με το βούτυρο, σοτάρουμε τα φιλέτα αφήνοντάς τα να τηγανιστούν για 3' από κάθε πλευρά και αλατοπιπερόνουμε.
- Τέλος τα σερβίρουμε μάζι με την σάλτσα των λαχανικών....

Υ.Γ.: Για περισσότερη νοστιμιά μπορούμε να προσθέσουμε και πράσο στα λαχανικα μας....

ZamanFood   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP