ZamanFood

ZamanFood

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΨΗΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΥΛΙΚΑ:
- 1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
- 2 μεγάλα χοιρινά φιλέτα
- 750γρ γλυκοπατάτες κομμένες σε χοντρές φέτες
- 1 κουταλία μουστάρδα
- 2 κουταλιές μέλι

Λοιπόν...

Προθερμένουμε τον φούρνο σε υψηλή θερμοκρασία. Κόβουμε κάθε φιλέτο στη μέση. Βάζουμε τα φιλέτα και τις γλυκοπατάτες σε ένα ελαφρώς λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος. Σε ένα μπολ ανακατέβουμε τη μουστάρδα με το μέλι και τη σάλτσα σόγιας και ρίχνουμε το μείγμα στο σκεύος. Το κουνάμε καλά για να πάει η σοσ παντού. Το ψίνουμε σε υψηλή θερμοκρασία για 25 λεπτά περίπου... έτοιμοοο

ZamanFood   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP