ZamanFood

ZamanFood

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ (The best)

ΥΛΙΚΑ:

- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 4 μεγάλες μοσχαρίσιες μπριζόλες χωρίς κόκαλο
- 1 κούπα (250ml) πελτέ ντομάτας
- 1 κούπα (100γρ) μοτσαρέλα τριμμένη
- 1/2 κούπα (40γρ) παρμεζάνα τριμμένη

• Ζεστένουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουν. Τις βάζουμε σε ένα ρηχό πυρίμαχο σκέυος. Προσθέτουμε τον πελτέ στο τηγάνι και το αφήνουμε για λίγα λεπτά/ Περιχύνουμε τις μπριζόλες με τον πελτέ και απο πάνώ ρίχνουμε και τα τυρία. Το ψήνουμε μέχρι να λιώσουν καλά τα τυριά και να κάνουν κρούστα!

ZamanFood   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP