ZamanFood

ZamanFood

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΥΛΙΚΑ:
- Μουστάρδα με μέλι (υπάρχει κ έτοιμη ή την φτιάχνουμε εμείς)
- 800γρ φιλέτο κοτόπουλο

Λοιπόν...
• Μουστάρδα με μέλι: Αμα θέλουμε να την φτιάξουμε μόνοι μας θα χρειαστούμε μουστάρδα, μέλη, λίγο γάλα, λεμόνι, λάδι,  2 κουταλάκια του γλυκού mix μπαχαρικών για κοτόπουλο. Βάζουμε 300 γρ μουστάρδας σε ενα μπόλ, 50ml γάλα, ένα λεμόνι στημένο, 4 κουταλιές της σούπας λάδι, 100ml μέλι το οποίο το εχουμε ζεστάνει καλά σε ένα μπρίκι, τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά κ ετοιμή... τώρα εγώ στην θέση σας θα πήγαινα να την αγοράσω έτοιμη!
• Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια (μπουκιές) και τα σοτάρουμε με λάδι ή βούτηρο σε ένα μεγάλο τηγάνι βαθύ για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά.
• Ρίχνουμε μέσα το τηγάνι την σάλτσα της μουστάρδας με μέλι και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά ανακατέβοντας που κ που...και σερβίρουμε!

ZamanFood   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP