ZamanFood

ZamanFood

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΣΕ ΛΑΪΜ & ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ:
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
- 36 μέτριες γαρίδες (1500γρ)
- 2 κουταλίες λάιμ (πράσινα λεμόνια)
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια

Λοιπόν...

Καθαρίζουμε κ πλένουμε τις γαρίδες αφήνοντας τις ουρές. Βάζουμε τις γαρίδες, το λαιμ. το λάδι και τα σκόρδα σε ένα μπολ και ανακατέβουμε. Κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε κομμάτια 4cm. Περνάμε εναλλάξ κάθε 3 γαρίδες και ένα κρεμμυδάκι σε κάθε καλαμάκι (σουβλάκι).
Τα ψήνουμε σε ελαφρώς λαδωμένο γκρίλ ή στα κάρβουνα...!

ZamanFood   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP