ZamanFood

ZamanFood

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ Τσόι σουμ (άσπρο λάχανο)

ΥΛΙΚΑ:
- 1.5 λίτρο ζωμό κοτόπουλου
- 2 κουταλίες σάλτσα σόγιας
- 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο σε χοντρές λωρίδες
- 100γρ νουντλς
- 300γρ τσόι σουμ (άσπρο λάχανο) χοντροκομμένο

Λοιπόν...

Βάζουμε το ζωμό σε μια μεγάλη κατσαρόλα, αφήνουμε να πάρει μια βράση και μετά προσθέτουμε τα κομμάτια κοτόπουλου και βράζουμρ για 5 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και τα νουντλς και αφήνουμε όλα τα υλικά να βράσουν για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα νουντλς. Τέλος προσθέτουμε και το τσόι σουμ και ανακατέβουμε μέχρι να μαλακώσει κ έτοιμη!

ZamanFood   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP