ZamanFood

ZamanFood

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ
- φέτα τυρί
- ντομάτες
- πιπεριές φλωρίνης
- πιπέρι
- πάπρικα γλυκιά
- αλάτι, ρίγανι
- 1 κουταλιά σούπας λάδι
(Οι αναλογίες για φέτα και ντομάτες για την συνταγή αυτή ειναι: 2/3 φέτα, 1/3 ντομάτες)

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ...

Σε ένα πύλινο σκεύος (αυτά που βάζουν γιαούρτι) κόβουμε φετα τυρί σε μέτρια κομματάκια. Κόβουμε τις ντομάτες σε φέτες και τις βάζουμε πάνω από το τυρί καλύπτοντάς το. Τέλος κόβουμε και τις πιπεριες ροδέλες και τις βάζουμε και αυτες πάνω από τις ντομάτες, ρίχνουμε πιπεράκι, πάπρικα, αλάτι, ρίγανι (όσο γουστάρει ο καθένας) και μία κουταλία λάδι και το ψήνουμε για 15 - 20 λέπτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς...

Υ.Γ.: Φροντίστε να έχετε αγοράσει πολύ ψωμί....

ZamanFood   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP