ZamanFood

ZamanFood

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΚΟΛΛΥΒΑ (Για όσους τα γουστάρετε ή τα χρειάζεστε...)

ΥΛΙΚΑ:
- 500γρ σιτάρι
- 1 φλυτ. καρύδια χοντροκομμένα
- 1 φλυτ. αμύγδαλα χοντροκομμένα
- 1 φλυτ. σταφίδες μαύρες
- 1 φλυτ. σταφίδες ξανθιές
- 1 κουτ. σούπας κανέλλα
- 1 ρόδι
- 1 ματσ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 κουτ. του γλυκού γλυκάνισο
- 1 φλυτ. καβουρδισμένο αλεύρι
- 1 κουτ. του γλυκού γαρύφαλλα (όχι μπουζουκιών..... μπαχαρικό...!)
- 1/2 πακέτο μπισκότα Μιράντα κοπανισμένα
- Ζάχαρη άχνη

Λοιπόν....

- Βάζουμε το σιτάρι σε χαμηλή φωτιά και το βράζουμε για 45 λεπτά.
- Το σουρώνουμε και το βάζουμε ανάμεσα σε δύο πετσέτες για να στραγγίξει καλά.
- Αναμιγνύουμε τα υλικά με το σιτάρι σε ένα ταψί
- Ανακατέβουμε καλά, τα στρώνουμε και τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη....

Και στα δικά σας! Ζωή σε έμας... μπου χα χα

ZamanFood   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP