ZamanFood

ZamanFood

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ !

ΥΛΙΚΑ:

- 350γρ σπαγγέτι
- 100γρ μπέικον
- 3 αβγά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 50γρ παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κουτάλι της σούπας πεκορίνο (τυρί) τριμμένο
- 3 κουτάλια της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, μαύρο πιπέρι

Πάμε...

- Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα σπαγγέτι. Στο μεταξύ κόβουμε το μπέικον σε κομματάκια, ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το κοπανάμε ελαφρά....
- Ρίχνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρετε για λίγο το σκόρδο με το μπέικον μέχρι να ροδίσει.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αβγά, τη παρμεζάνα και το πεκορίνο, αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι...
- Στραγγίζουμε τα σπαγγέτι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με το μπέικον και τα αφήνουμε για 1 λεπτο ανακατάβοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα...
- Κατεβάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα με τα αβγά και τα τυρία ανακατέβοντας προσεχτικά ώστε να δέσουν τα υλικά... Finoto...

ZamanFood   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP