ZamanFood

ZamanFood

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ:
- 2 μπριζόλες χοιρινές
- αλάτι, πιπέρι
- 1/2 κρεμμύδι χοντροκομμένο
- 1/3 φλιτζανιού γάλα εβαπορέ λάιτ
- 1/4 φλιτζανιού γάλα φρέσκο λάιτ
- 1/2 κονσέρβα μανιτάρια στραγγισμένα
- 1/2 κουταλάκι θυμάρι
- 1 κύβο Κνορ

Λοιπόν...

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες. Λαδώνουμε ελαφρώς το τεφάλ μας και ψήνουμε τις μπριζόλες σε μέτρια φωτιά. Μεταφέρουμε τις μπριζόλες σε ένα πιάτο. Ψήνουμε το κρεμμύδι στο τηγάνι μας με το λάδι κ τα υγρά που άφησαν οι μπριζόλες για 5 λεπτά. Μέτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να βράσουν. Τέλος προσθέτουμε μέσα στην σάλτσα μανιταριού τις μπριζόλες και σιγοβράζουμε για 7 λεπτά και έτοιμο...

Αφιερωμένο...

ZamanFood   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP