ZamanFood

ZamanFood

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΤΑΡΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ:
- Ειδικό ταψί για τάρτες
- 1 τεμάχι ζύμη για τάρτες
- 1 βαζάκι πουρέ ροδάκινο ή μαρμελάδα
- Χυμό 4 πορτοκαλιών
- 60γρ φλούδα λεμονιού τριμμένη
- 5γρ ροδάκινα καθαρισμένα σε φέτες
- 70γρ καρύδια καθαρισμένα κ ψημένα

• Τοποθετούμε τη ζύμη στο ειδικό ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (175°) για 20 λεπτά.
• Στο μεταξύ, τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα τον πουρέ, το χυμό πορτοκαλιού και τη φλούδα λεμονιού. Αφήνουμε να λιώσει καλά ο πουρές σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συχνά.
• Τέλος απλώνουμε το μείγμα πάνω στην ψημένη τάρτα, απλώνουμε ομοιόμορφα και τις φέτες ροδάκινου, πασπαλίζουμε και με το καρύδι και την βάζουμε στο ψυγείο για 3ώρες!

Για τον Κώστα...

ZamanFood   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP