ΠΙΠΕΡΑΤΟΣ ΞΙΦΙΑΣ
ΥΛΙΚΑ:
- 1 κουταλάκι αλεσμένο λευκό πιπέρι
- 2 κουταλάκια αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 1/3 της σούπας (35γρ) τριμμένη φρυγανιά
- 4 φιλέτα ξιφία των 200γρ
Ξεκινάμε...
Βάζουμε σε ένα μπολ τα πιπέρια κ την φρυγανιά ανακατέβουμε και βουτάμε την μία πλευρά από κάθε φιλέτο στο μείγμα. Τηγανίζουμε σε ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι από την πλευρά που πασπαλίσαμε και έπειτα γυρίζουμε και από την άλλη. Έτοιμααα
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου