ZamanFood

ZamanFood

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ

- 2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑΠ
- 3 - 4 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
- ΝΕΡΟ

ΛΟΙΠΟΝ....

- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και τις βανίλιες και το ανακατέβουμε. Προσθέτουμε όσο νερό χρειάζετε ώστε να γίνει ένα μείγμα παχύρευστο σαν το μέλι...
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λάδι για τυγάνισμα (το σογιέλαιο τα σπάει!). Μόλις ζεσταθεί καλά παίρνουμε με ενα κουτάλι της σούπας μείγμα και με τη βοήθεια του αντίχειρα το ρίχνουμε κάθετα σε ένα σημείο μεσα στο λάδι! Επαναλαμβάνουμε και αφαιρούμε τους λουκουμάδες σχετικά γρήγορα μόλις πάρουν χρυσαφί χρώμα!

ZamanFood   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP